Till innehåll på sidan

Information med anledning av coronaviruset

Senast uppdaterad: 2020-04-07

Vi på SCB vill påminna dig som företagare om att lämna uppgifter till SCB:s olika företagsundersökningar. I tider som denna kanske inte en undersökning från oss är det första man tänker på, men nu när samhället sätts på prov har information från ditt företag ett större värde än någonsin för svensk ekonomi.

På grund av covid-19 står hela världen nu inför ett tufft ekonomiskt läge. Läget beskrivs som en annalkande djup recession, det vill säga steget innan en djupare lågkonjunktur. I det här läget kommer regeringen, riksdagen och Riksbanken att fatta beslut som direkt påverkar din organisations vardag och som kan komma att få stora konsekvenser för de offentliga finanserna.

Vi har förståelse för att covid-19 och alla åtgärder kring det sannolikt påverkar din verksamhet på många olika sätt. Vi är tacksamma för dina uppgifter, och om du har frågor kring ditt uppgiftslämnande, hör av dig till oss så hjälper vi dig gärna.

Företagsundersökningar

Hur får jag veta mitt företags SNI-kod?

Du kan enkelt söka fram SNI-koden genom att söka på företagets organisationsnummer på den här sidan: https://www.cfarnrsok.scb.se/.